четвер, 30 січня 2020 р.

Комплексний семінар 29.01.2020 для заступників з навчально-виховної роботи



На виконання плану роботи методистами районного методичного кабінету 29.01.2020 був проведений комплексний семінар для заступників з навчально-виховної роботи закладів освіти району та Остриківської ОТГ.
Директор РМК Фокша С.Є. провела мотиваційний ланч на тему: «Шляхи поліпшення якості освіти через підвищення професійної компетентності педагогічних працівників». Результатом групової роботи присутніх стала ментальна карта, в якій відобразилися відповіді на питання: «Який компетентний вчитель?», «Яким чином підвищувати професійні компетеності?, « Де відбувається становлення компетентного вчителя?»
                Методист Івченко О.В. довела до відома інформацію «Про стан впровадження інклюзивного навчання в ЗЗСО Токмацького району в 2019/2020 н.р.» та відповіла на питання стосовно роботи асистента вчителя, асистента дитини, команди супроводу.
                Щодо управлінського супроводу підготовки здібних та обдарованих учнів до інтелектуальних змагань у 2020 році націлила методист Катречко Г.В.. Були підведені підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019/2020 н.р.
                Заступник директора Кіровської ЗОШ Гранкіна Л.М. поділилася досвідом створення проєкту шкільного Положення про підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
Фотогалерея                                           Матеріали                            матеріали для обговорення 

Немає коментарів:

Дописати коментар